Velkommen til Chefgreenkeeperen ApS- din partner inden for professionel anlægning af naturlige græsplæner!

Vi er dedikerede til at skabe tætte, grønne græsarealer, der forvandler dit udendørsområde til en flot grøn græsplæne. Med mange års erfaring og ekspertise inden for greenkeeping og græspleje, har vores team af professionelle greenkeepere hjulpet kunder med at opnå drømmegræsplænen. Hvad enten du ønsker en græsplæne belagt med rullegræs som ser færdig ud med det samme, eller du ønsker en til sået plæne med de bedste græsfrø så står vi klar til at hjælpe dig med opgaven.

Vores tilgang er baseret på omhyggelig planlægning, kvalitetsmaterialer og ekspertise i håndværk. Vi starter med en grundig analyse af dine behov og ønsker, og skræddersyr derefter en løsning, der passer perfekt til dine behov. Vores erfarne team står klar til at håndtere alt fra jordforberedelse og dræning til såning og pleje af græsset.

Når græsplænen er anlagt og færdig, giver vi dig en plejepakke, så vi er sikre på, at din nye plæne får den rigtige gødning fra start. Du vil modtage en individuel klippevejledning, som du efterfølgende skal følge. På den måde, er vi med dig hele vejen fra etablering, til den efterfølgende pleje.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Anlægning af rullegræs

Chefgreenkeeperen er din pålidelige partner inden for anlægning af rullegræs! Med vores ekspertise og passion for græsplæner og udearealer kan vi forvandle din have eller virksomhedsområde til et frodigt paradis på kort tid.

Hvad enten du ønsker en smuk og velplejet græsplæne i din baghave eller, en grøn oase foran din virksomhed, er rullegræsset den perfekte løsning. Med vores professionelle greenkeepere kan du nyde fordelene, ved en tæt og sund græsplæne uden den lange ventetid, som såning af græsfrø indebærer.

Vores erfarne team af professionelt uddannede greenkeepere, står klar til at hjælpe dig med hvert trin i processen, lige fra forarbejdning af jorden til valg af det rigtige rullegræs til din kommende græsplæne og til den efterfølgende vigtige pleje. Vi sikrer os altid, at vores kunder får den bedste kvalitet og service, og vores mål er at skabe smukke grønne områder, som du kan nyde i mange år fremover.

Med vores tilgang til anlægning af ny græsplæne ønsker vi i Chefgreenkeeperen at gøre det nemt for dig som kunde, i og med vi står for alt hvad opgaven kræver. Vi lytter til dine ønsker og behov og kommer med input, så vi sammen opnår det perfekte resultat. Efterfølgende behandler vi din græsplæne med en af vores plejepakker så det nye rullegræs får den rigtige gødning fra start af. Vi udfærdiger en individuel klippevejledning der passer til den nyanlagte græsplæne. Med andre ord er vi med HELE VEJEN. 

Kontakt os i dag for en uforpligtende tilbud, og lad os sammen skabe den perfekte græsplæne, der opfylder dine drømme og behov. Med Chefgreenkeeperen ved din side er den grønne, tætte og smukke græsplæne kun et klik væk!
 

Til såning

Præparering af underlag 

Tilførsel af vækstlag

Komprimering af vækstlag

Afretning af vækstlag

Til såning af græsfrø

Få et tilbud

Montering af rullegræs

Præparering af underlag 

Tilførsel af vækstlag

Komprimering af vækstlag

Afretning af vækstlag

Montering af rullegræs

Få et tilbud